Gas en stroom

Bereken jouw maandbedrag

Stroom en gas tegen een sterke prijs zonder verrassingen
Bij gas & stroom komt jaarlijks 62,- ten goede aan de Trynwâlden
Overstappen is makkelijk, EnergieVanOns regelt alles kosteloos
Meebeslissen over besteding van inkomsten
Mogelijkheid om specifiek jouw club te steunen
Miljoenen euro's voor de Trynwâlden
Kunnen wij je helpen?

Bel 058 – 844 88 04 of mail ons.

Klant worden

Trynwâldsters kunnen heel makkelijk overstappen op lokale, groene energie. Dit biedt voordelen voor jou, onze streek en het milieu. Met Mienskipsenergie steun je direct jouw club of vereniging.

Mienskipsenergie

Wanneer jij als lid of fan van een aangesloten club of vereniging gas en stroom afneemt via Trynergie dan ontvangt jouw club elk jaar € 45,00. Neem je alleen gas of alleen stroom af, dan is het bedrag € 20,00.

Zakelijk

Impact maken met je product of dienst, maar liefst wel op een duurzame manier? Groene, lokaal opgewekte stroom voor je bedrijf verlaagt je ecologische voetafdruk en is bovendien zo geregeld.

De voordelen van Trynergie lokaal en duurzaam

Trynergie is onze lokale energiecoöperatie zonder winstoogmerk. Inwoners, verenigingen, bedrijven en instellingen in de Trynwâlden kunnen lid worden van Trynergie.

Lokaal

Jaarlijks vloeien er miljoenen euro’s uit de regio voor gas en elektriciteit. Door regionaal energie op te wekken blijven die miljoenen behouden voor de eigen regio. Dit bevordert een goede leefbaarheid en het stimuleert de lokale werkgelegenheid.

100% Groen

Met een maximale score van een 10 prijkt Energie VanOns dit jaar bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. Deze score komt voort uit onderzoek van De Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en Wise.

Eerlijke prijs

Onze tarieven voor consumenten en zakelijke tarieven laten zien dat lokale groene energie helemaal niet duur hoeft te zijn. Bereken jouw maandbedrag voor Gas en Stroom via Trynergie.

Zo werkt het

Steun Trynergie
Steun je club/vereniging