Gas en stroom Klant worden

Energie VanOns is de Noordelijke energieleverancier die zijn energie betrekt van noordelijke duurzame producenten. De tarieven zijn concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen. Bekijk de particuliere tarieven en zakelijke tarieven.

Per klant die via Trynergie energie afneemt ontvangt de coöperatie € 75 incl. btw per jaar. De winst komt ten goede van lokale projecten in de Trynwâlden. Wordt ook klant, daar wordt de Trynwâlden beter van!

Stap nu via Trynergie over van je huidige leverancier van gas en stroom naar Energie VanOns.

Overstappen naar  Energie VanOns via Trynergie kan door één administratieve handeling. De levering van stroom en gas loopt gewoon door op de vertrouwde manier.  Energie VanOns zorgt ervoor dat de overstap geregeld wordt. We garanderen dat je alleen bij onze leverancier een contract hebt.

Voor de overstap naar Energie VanOns  via Trynergie is de einddatum van je huidige contract voor levering van stroom en/of gas van belang. Is het contract met je huidige energiebedrijf (binnenkort) verlopen of heb je een contract zonder vaste termijn? Dan is de overstap kosteloos. Zit je voor langere tijd vast aan een contract met je huidige energiebedrijf? Ook dan kun je jezelf alvast aanmelden. Energie VanOns zorgt dan dat je contract ingaat op het moment dat je huidige contract afloopt. Zij zien erop toe dat dit veilig verloopt en zoeken voor  je uit wat het beste moment is om het nieuwe contract te laten ingaan. Zo kan je oude leverancier je niet opzadelen met een opzegboete.

Aanmelden in 3 stappen

  1. Bevestiging aanvraag
    Na je aanmelding via de Energie VanOns site ontvang je een bevestiging van de aanvraag met als bijlage de leveringsovereenkomst samen met een machtigingsformulier.
  2. Ontvangst machtigingsformulier
    Zodra Energie VanOns de leveringsovereenkomst en het ondertekende machtigingsformulier van je heeft ontvangen, sturen zij jou hiervan een bevestiging. Hierna zet Energie VanOns de overstap officieel in gang. Heb je nu nog een contract bij een andere leverancier? Dan gaat je nieuwe contract in zodra je oude contract is beëindigd.
  3. Welkomstbrief
    Vanaf nu verzorgt Energie VanOns de energielevering en betaling. Je huidige energieleverancier zorgt voor een eindafrekening.

Aanmelden met een computer lastig? Bel gerust, dan maken we een afspraak.
We helpen je graag bij de aanmelding telefoon 058-8448804

Nu klant worden

Aanmelden als bedrijf? Ook dat kan via de link hierboven.