MKB

Je weet precies waar je energie vandaan komt en versterkt lokaal ondernemerschap. Geld waar je hard voor gewerkt hebt vloeit niet weg naar ongrijpbare multinationals, maar blijft in de Trynwâlden.

Per klant die via Trynergie energie afneemt ontvangt de coöperatie € 75 incl. btw per jaar. De winst komt dus ten goede van lokale projecten in de Trynwâlden. Onderneem ook met groene stroom uit eigen streek: stap over!

Offerte

Energie VanOns is de Noordelijke energieleverancier die zijn energie betrekt van noordelijke duurzame producenten. De tarieven zijn concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen.
Bereken je maandbedrag

Klant worden

Stap nu via Trynergie over van je huidige leverancier van gas en stroom naar Energie VanOns.
Nu klant worden

Zij gingen je voor

Deze bedrijven in de Trynwâlden krijgen al energie van Trynergie:

Zorgboerderij Moai Seldsum Oentsjerk

Glaskunstenaar Jan Hooghiemstra, Oentsjerk

Basticom, Gytsjerk

Fraai reclame&ontwerp, Gytsjerk

OptimaNorma, Oentsjerk

Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman, Gytsjerk

Garage van der Meer, Gytsjerk

VOF Meindertsma, Wyns

 


Grootzakelijk

Gebruik je meer dan 125.000 kWh elektriciteit en/of meer dan 25.000 m3 gas? Hebben je aansluitingen meer capaciteit dan 3x80A en/of G25? Of is er sprake van vijf of meer aansluitadressen? Dan ben je waarschijnlijk een ‘grootzakelijke’ verbruiker.

Veel aansluitingen met een laag verbruik of juist één uitsluiting met een hoog verbruik? Elke organisatie is anders; daarom vraagt grootzakelijk verbruik om maatwerk. Voor een kennismaking en aanbod op maat vragen we je daarom contact op te nemen.