Wil je ook zonnepanelen op je dak?

Maar weet je niet zo goed hoe en wat?

Daar willen wij je bij helpen!

Tijdens de buurtenavond van Trynergie en Buurkracht (van 26 februari jl.) is er een Buurtteam Zonnepanelen ontstaan. Wij van dit Buurtteam willen graag zoveel mogelijk mensen helpen bij de aanschaf van zonnepanelen op hun eigen dak. We zijn nu bezig met het aanvragen en beoordelen van offertes. Met medewerking van een expert gaan we kijken welke zonnepanelen het meest geschikt zijn, een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben en welk bedrijf ons een goed aanbod kan doen.

Hiervoor zijn inmiddels 6 lokale bedrijven benaderd. Nadat we alle informatie hebben verzameld en beoordeeld, maken wij een  keuze. Onze keuze zullen wij aan zoveel mogelijk mensen in Oentsjerk aanbieden. We hebben ook gevraagd naar een groepskorting. Hoe meer mensen er meedoen, hoe voordeliger het wordt!

Onze planning is om in de maand mei de offertes te gaan vergelijken en voor juni een keuze te maken. Onze keuze zullen we dan zo snel mogelijk bekend maken. Wil je (natuurlijk geheel vrijblijvend) op de hoogte worden gehouden van deze actie? Stuur dan even een mailtje naar info@trynergie.nl

 

het Buurtteam Zonnepanelen Oentsjerk,

Jaap Bus
Marco de Jong
Frans de Jonge
Els Zoer