Wat doet het bestuur?

Besturen! Samen draag je de verantwoordelijkheid voor de energiecoöperatie Trynergie. Wij bevinden ons met de energietransitie in een snel ontwikkelende, complexe omgeving. Daarin blijven wij graag nuchter en helpen onze leden het zelf te doen. Dat doen we met een bestuur van vijf mensen.

Samen zorgen we voor ontwikkeling en uitvoering van de visie van Trynergie. Het bestuur draagt het gekozen beleid uit en stelt dit indien nodig bij. Zij beschikken over een strategisch denkniveau en een brede kijk op de (duurzame) ontwikkeling van energie. Signaleren en agenderen relevante ontwikkelingen. Bewaken de kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit van de coöperatie. En staan de werkorganisatie met raad en als klankbord bij.

Wie ben jij?

Wij zoeken verantwoordelijke, transparante en authentieke bestuursleden. Jong van geest, collegiaal en betrokken. Je neemt algemene bestuurlijke kwaliteiten en ervaring met boekhouden mee, bij voorkeur in coöperatieve structuren. Onze filosofie weet je met enthousiasme op anderen over te brengen. Je bent voor gemiddeld 1 dagdeel per week beschikbaar.

Interesse?

Lijkt het je leuk om kennis te maken met deze belangrijke bestuursfunctie? Neem dan contact met ons op. Stuur uiterlijk 17 mei een e-mail naar: info@trynergie.nl Of bel met Tseard van der Kooi, voorzitter via (06) 20 09 18 63.