Trynergie in actie om huishoudens simpel energie en geld te laten besparen

 

EVEN EEN UPDATE. WE ZOCHTEN 60 HUISHOUDENS DIE DE CV KETEL TERUGREGELEN ZOALS HIERONDER BESCHREVEN. INMIDDELS ZIJN DAT ER AL 66!

DAT SMAAKT NAAR MEER…. WE GAAN VOOR 75 CV KETELS! DOE OOK MEE..!!!

 

Je kreeg vást al een flyer in de bus met de vraag aan jou om je cv-ketel op 60 graden te zetten. De meeste cv-ketels staan standaard veel te heet ingesteld. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt je ketel efficiënter. Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld. Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar! Trynergie is een van de 60 energiecoöperaties die meedoen met deze landelijke actie. Huishoudens die hun ketel lager zetten kunnen ook nog duurzame prijzen winnen.

Cv-ketel op 60 graden: efficiënter gebruik, effectieve besparing

Een cv-ketel staat vanuit de fabriek standaard afgesteld op 85 graden, veel heter dan voor de meeste huizen nodig is. Met een simpele handeling is de temperatuur van het verwarmingswater -dus niet het warme douche- of kraanwater!- makkelijk binnen een minuut naar 60 graden te brengen.

Trynergie helpt inwoners van de Trynwâlden en omgeving belangeloos met energie besparen.
Op zetmop60.nl/trynergie vind je gratis korte en simpele instructiefilmpjes voor bijna alle gangbare cv-ketels. Zo kan iedereen dit zelf gemakkelijk doen.

“Meestal is het niet meer dan een simpele draai aan de knop, waarmee je al gauw tientjes per jaar bespaart. Bovendien wordt je woning energiezuiniger, terwijl je comfort en warmte gelijk blijven. Een kleine moeite om iets goeds te doen voor het klimaat,” aldus Jitske Stavenga,  woordvoerder van Trynergie.

Campagne

Voor de campagne Zet ‘m op 60! werkt Trynergie samen met Urgenda. Doel van de campagne is de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk terug te dringen. De campagne wordt onderschreven door vrijwel alle fabrikanten van cv-ketels. Zie campagnesite www.zetmop60.nl/trynergie.

Doe mee en win!

Huishoudens die meedoen aan de actie, maken kans op duurzame prijzen; als hoofdprijs betaalt Urgenda een jaar lang de energierekening.

Doet een huishouden via de Trynergie mee aan de actie, dan maakt de energiecoöperatie zelf ook nog kans op 2.500 euro. Dat zou een mooie bijdrage zijn aan onze verduurzaming van de Trynwâlden en omgeving.

Hoe doe ik mee?
1. Zet je cv-ketel op 60 graden
2. Maak een ketelselfie en upload naar www.zetmop60.nl/winactie
3. Maak kans op duurzame prijzen! Als hoofdprijs betaalt Urgenda een jaar lang jouw energierekening!