Trynergie ontwikkelt namelijk in de Trynwâlden zeven zonnedaken met elk ca. 200 panelen. Deze daken vallen onder de Postcoderoosregeling (ofwel regeling verlaagd tarief).
Hiervoor is het wenselijk om onder de coöperatie een besloten vennootschap op te richten. Inmiddels is de Belastingdienst akkoord gegaan met deze rechtsvorm bij de aanleg van onze zonnedaken.

Voordat de B.V. opgericht kon worden werd daarover eerst door de leden gestemd tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april 2017. Alle leden stemden unaniem voor.

Onze B.V met de naam TrynwâldenEnergie B.V. is nu opgericht. Trynergie gaat met volle kracht aan de slag met de ontwikkeling van de daken.

bv 3 bv 1bv 4bv 2

Trynergie is van plan allereerst drie daken, verdeeld over de Trynwâlden, te ontwikkelen. Op die manier kunnen inwoners in de hele Trynwâlden zonne-energie afnemen van een dak in de buurt van hun huis.

Op 7 oktober organiseert Trynergie een Energiemarkt in ProRege. Hier vertellen we je alles over deelname op een Trynwâldster Zonnedak.

Nieuwsgierig? Lees HIER alle informatie over je eigen zonnestroom op een Trynwâldster dak.
Nog vragen? Mail info@trynergie.nl of bel 058 8448804 of 06 31685745.

Meedoen? Meld je HIER aan, en wek je eigen zonnestroom op!