Zaterdag is het zover en wordt de auto gepresenteerd. Trynergie ondersteunt het plan door mee te denken en deelt de informatie graag. Heb je vragen over energie of deelname aan onze zonnedaken? Wij zijn zaterdag ook aanwezig met een kraam. Kom gerust langs!

Lees hieronder meer:

Namens de Dorpsbelangen van Gytsjerk en Oentsjerk, de duurzaamheidswerkgroep Groenkerk, autobedrijf Auto Olijnsma, internetbureau Basticom, Fraai reclame & ontwerp en energiecoöperatie Trynergie wil ik u van harte uitnodigen voor de presentatie van Tûk, de elektrische deelauto voor de Trynwâlden (zie de bijlage), op zaterdag 21 april van 10.00 tot 14.00 uur bij Auto Olijnsma in Gytsjerk.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen wanneer u aanwezig zou willen zijn bij de start van dit project, dat is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen publieke en private partijen in de Trynwâlden. Graag vertellen wij u aanstaande zaterdag alles over deze samenwerking, de doelstellingen van Tûk en de mogelijkheden om bij dit project aan te haken.

Met vriendelijke groet,

Dirk Kuiken (namens Groenkerk)


MEER INFO uitnodiging Tuk