In de periode van 20 januari t/m 31 maart 2018 kunnen particuliere woningeigenaren uit de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. 10% korting krijgen op de toegepaste vierkante meter prijs voor de maatregelen: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloer-, en bodemisolatie.

thermostaat-350x263

Deze actie wordt door het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket opgezet in samenwerking met regionale uitvoerende bedrijven die meedoen aan de actie.

Het doel van de isolatieactie is om de woningeigenaren te stimuleren hun woning te isoleren. Een goed geïsoleerde woning betekent een energiezuinige en comfortabele woning die zijn marktwaarde behoudt.

De gemeenten vinden het belangrijk hun bewoners van A tot Z verder te helpen bij het energiezuinig maken van de woning. Daarom worden tijdens de actie vier informatieavonden gehouden voor bewoners die meer willen weten over het isoleren van de woning.

Nadat de bewoners gratis en onafhankelijk advies hebben ontvangen van het Duurzaam Bouwloket, kunnen zij gebruik maken van een financieel voordeel bij certificeerde bedrijven die deelnemen aan deze actie.

Deze actie draagt bij aan de ambitie van de regio Noordoost Fryslân, 40% duurzame energie opwekken in 2025.

Natuurlijk ondersteunt Trynergie deze actie van harte. Zodra meer info bekend is vind je dit op deze site.