Je hebt de folder vast al in je bus gekregen: Geef gas met energie!

 

Heb je het al gehoord? Onze duurzame gemeente gaat huiseigenaren helpen energie te besparen om zo een bijdrage te leveren aan de CO2-reductie. ‘Geef Gas met Energie!’ heet de actie die alleen in 2020 geldig is. Doe mee! Energie besparen is goed voor het milieu en voor het wooncomfort! Ontdek ook hoe gemakkelijk het is om veel minder gas te verbruiken door aan je bestaande CV-installatie wat kleine aanpassingen te (laten) doen.

De gemeente biedt nú een gratis Quick Scan aan, waarmee je inzicht krijgt in de besparingsmogelijkheden van je woning. Maar wacht niet te lang! Er zijn al veel belangstellenden, en op is op….! Ook een gratis scan van je woning? Ik zou zeker binnen een week aanmelden!

Update

Al 600 aanvragen gedaan! Ondertussen zijn er, in het kader van de actie “Geef Gas met Energie!” al 600 aanvragen om een (gratis) Quick Scan gedaan! Dit betekent helaas ook dat het hiervoor beschikbare budget is uitgeput en de scan niet langer (geheel) gratis kan worden aangeboden. De gemeente beraadt zich op dit moment op de situatie nu de belangstelling voor een Quick Scan aan huis zo onverwacht hoog ligt. Ondertussen kun je wel een aanvraag doen maar wordt jouw aanvraag door hen geparkeerd. Zodra bekend is wat het vervolg zal zijn, laten ze dat direct via het door jou achtergelaten mailadres weten. Plaatsen op de wachtlijst wil in elk geval zeggen dat de scan niet voor april kan worden uitgevoerd en dat de kosten lager of gelijk zullen zijn aan €. 181,50. Uiteraard heb je tussentijds altijd de mogelijkheid om jouw aanvraag in te trekken.

Corona update

In verband met het Corona virus worden tot 1 juni geen Quick scans uitgevoerd. Zodra meer info bekend is vind je dat hier.

Klik op de link, vul je gegevens in en leer meer over de mogelijkheden van je woning: zet mij op de wachtlijst