Us Zon Op andermans dak

Investeer & Profiteer!

Investeer
Je neemt deel aan het project door zonnepanelen te kopen in de vorm van zoncertificaten. Hiervoor betaal je € 300,- per certificaat. Je hebt geen last van onderhoud en beheer. Dit regelt Trynergie.

Profiteer
Ieder zonnepaneel dat je koopt, levert je jaarlijks per saldo een besparing op van zo’n € 30,-. Dit bedrag wordt direct met de energierekening verrekend. Deze korting op de energiebelasting staat bekend als de postcoderoosregeling, en is door de overheid voor 15 jaar gegarandeerd.

Doe mee op één van onze collectieve zonnedaken in de Trynwâlden!

Hoe werkt het?

  • Trynergie legt op bedrijfsdagen in de Trynwâlden zonnepanelen;
  • In jouw postcodegebied kun je meedoen voor € 300,- per paneel;
  • Voor particulieren, verenigingen en bedrijven;
  • Komende 15 jaar korting op je energierekening;
  • Na tien jaar heb je jouw investering terugverdiend;
  • Na 15 jaar heb je ongeveer € 450,- korting ontvangen bij een inleg van € 300,-!
  • Koop panelen zonder zorgen en draag bij aan een beter milieu.

Lees HIER alle belangrijke informatie. Bekijk HIER de ledenovereenkomst.

Bereken je voordeel

Per participatie betaal je € 300,-. Na 15 jaar heb je ongeveer € 450,- korting ontvangen bij een inleg van € 300,-! De overheid garandeert de aftrek voor 15 jaar.

Vul het aantal panelen van jouw keuze in. Je mag maximaal 80% van je eigen stroomverbruik met panelen afdekken. Globaal komt dit neer op 6 panelen per volwassene en 2 panelen per kind. Het maximaal aantal participaties binnen deze regeling is 34.

* De stroom-opbrengst fluctueert jaarlijks licht, deze is afhankelijk van het aantal uren zon. De financiële besparing is afhankelijk van, en komt voort uit de vrijstelling van energiebelasting over de zelf opgewekte zonnestroom met jouw deelname.

Inschrijven

Enorm leuk dat je wilt deelnemen in een Trynwâldster Zonnedak  bij jou in de buurt! Je zet daarmee een concrete stap naar lokale en groen opgewekte energie. Wanneer je het inschrijfformulier invult, ontvang je van ons gedetailleerde informatie over de verdere procedure.

Hulp nodig of vragen? Bel 058 – 8448804 of mail naar info@trynergie.nl.

Stap 1 van 2

50%