Zonnepanelen: Us Zon van Tryntsje

Trynergie gaat voor eigen, duurzame en betaalbare energie in de Trynwâlden. Zonnepanelen op eigen dak leveren daaraan een mooie bijdrage. Us Zon van Tryntsje staat voor topkwaliteit voor een lage prijs door collectieve inkoop.   Us Zon van Tryntsje werkt samen met vier bedrijven uit de regio die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hieronder vind je alle informatie van de voorbeeldinstallaties per aanbieder.
LET OP Particulieren kunnen op dit moment bijna de gehele betaalde BTW terugvragen na plaatsing van de panelen. Je moet dus alleen een groter BTW bedrag voorfinancieren totdat de BTW teruggave is ontvangen.

Nieuwe eisen terugleveren elektriciteit

Vanaf 27 april 2019 gelden er nieuwe eisen aan elektriciteitsopwekkende installaties. Hierbij gaat het om installaties die (gedeeltelijk) terugleveren aan het elektriciteitsnet. Na die datum worden er nieuwe Europese en landelijke regels van kracht. Er gelden dan voor zonnepanelen namelijk nieuwe technische eisen. En heeft u een gecontracteerd transportvermogen groter dan 1 MW, dan zullen de prognoses voor de netbeheerder gefaseerd aan nieuwe eisen moeten gaan voldoen.

Technische eisen

Nieuwe zonnepanelen die geleverd en geïnstalleerd worden na 27 april 2019 of wijzigt door technische aanpassingen het vermogen van de installatie dan moet de installatie voldoen aan nieuwe technische eisen. U moet dit kunnen aantonen als de netbeheerder erom vraagt.

Installatie aanmelden

Tot op heden kon u uw installatie aanmelden via uw accountmanager bij de netbeheerder voor grote zakelijke klanten, kleinere zakelijke klanten en particulieren konden dat via energieleveren.nl. Voordat u een installatie in gebruik kunt nemen, moet u bij de netbeheerder melden om welke installatie het gaat. De gezamenlijke netbeheerders gaan één nieuw systeem gebruiken voor de aanmelding van nieuw te gebruiken installaties. Dit nieuwe systeem is per 27 april 2019 beschikbaar.

Netbeheerder Liander legt uit aan welke eisen een installatie moet voldoen. Meer informatie kunt u hier vinden

Bron: Liander

 Hieronder vind je prijzen van voorbeeldinstallaties van onze partners

ASN Installaties - Dokkum

ASN Installaties heeft ruim 20 jaar ervaring met zonne-energie en is in Nederland een van de weinige door Stichting Installatiebedrijven gecertificeerde installateurs voor advies en plaatsing van zonne-energie producten. ASN Installaties levert maatwerk en gebruikt alleen hoogwaardige materialen. ASN Installaties steunt waar mogelijk de regio en is winnaar van de koploperprijs Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van 2014. Ondernemen met respect voor mens en aarde!

Donker Veenstra - Suwâld

Donker Veenstra (voorheen Hoekstra Suwâld), energiek in techniek! Voor het besparen en opwekken van energie.Als leverancier met meer dan 25 jaar ervaring in de zonne-energie branche leveren wij kwalitatief en hoogwaardige zonnepanelen met een hoge energieopbrengst. Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig geselecteerd, geven bijzonder veel energie en zijn makkelijk te installeren.Vul hieronder het formulier in en vraag direct een offerte aan.

Hoekstra offerte
Trynergie prijzenblad
Hoekstra Power one omvormer
Hoekstra Soladin Web 2200 3000NL omvormer
Product Flyer ND-RxxxA5 (60cell) 10years 0112 en
consumentenvoorwaarden_a4 1-1-2009
Ouderdomsverklaring BTW
btw teruggave

Interesse Zon van Tryntsje

Ook geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
  • Gegevens dak

  • Afmetingen beschikbare schaduwvrije oppervlakte op het dak voor het plaatsen van zonnepanelen (lengte en breedte) Let op: het is van belang dat er geen schaduw (van schoorstenen, dakkapellen, bomen en dergelijke) op de zonnepanelen valt.
  • b.v. pannendak, golfplaat, bitumen, ..
  • Let op: voor het optimaal functioneren van zonnepanelen zijn de volgende oriëntaties wenselijk: zuid, zuidoost of zuidwest. Andere oriëntatie heeft invloed op de opbrengst. Dit kan per geval worden bekeken met de leverancier.
  • Kijk hiervoor naar het laatste jaaroverzicht van de energieleverancier.
  • Sleep je bestanden hier of
    Maak een foto van het dak en een foto van de meterkast en stuur deze mee. Voor het plaatsen van de installatie is het van belang om te weten of er een vrije groep aanwezig is en/of deze er bij geplaatst moet worden.