Zonnepanelen: Us Zon van Tryntsje

Trynergie gaat voor eigen, duurzame en betaalbare energie in de Trynwâlden. Zonnepanelen op eigen dak leveren daaraan een mooie bijdrage. Us Zon van Tryntsje staat voor topkwaliteit voor een lage prijs door collectieve inkoop.   Us Zon van Tryntsje werkt samen met vier bedrijven uit de regio die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hieronder vind je alle informatie van de voorbeeldinstallaties per aanbieder.
LET OP In alle offertes wordt een btw percentage toegepast van 6% op het arbeidsloon. Dit percentage is op 1 juli gewijzigd naar 21%. Op zich maakt dit niet uit. Particulieren kunnen bijna de gehele betaalde BTW terugvragen na plaatsing van de panelen. Deze regeling blijft ongewijzigd. Je moet dus alleen een groter BTW bedrag voorfinancieren totdat de BTW teruggave is ontvangen.

ASN Installaties - Dokkum

ASN Installaties heeft ruim 17 jaar ervaring met zonne-energie en is in Nederland een van de weinige door Stichting Installatiebedrijven gecertificeerde installateurs voor advies en plaatsing van zonne-energie producten. ASN Installaties levert maatwerk en gebruikt alleen hoogwaardige materialen. ASN Installaties steunt waar mogelijk de regio en is winnaar van de koploperprijs Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van 2014. Ondernemen met respect voor mens en aarde!
Uneto VNI - kleur   Koploper_logo  

Hieronder vindt u de prijsinformatie van oktober 2017
Offerte Trynergie 2017
Prijzenblad ASN 2017
canadian_solar-datasheet-CS6K-P-v5.531en nieuw 3130006
Datasheet_Sununo_Plus_2K-2.5K-3K_NL
SolarToday_adv Solarmagazine_Canadian Solar_A4_sept 2016_v3
MVO beleid ASN

Donker Veenstra - Suwâld

Donker Veenstra (voorheen Hoekstra Suwâld), energiek in techniek! Voor het besparen en opwekken van energie.

Als leverancier met meer dan 25 jaar ervaring in de zonne-energie branche leveren wij kwalitatief en hoogwaardige zonnepanelen met een hoge energieopbrengst. Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig geselecteerd, geven bijzonder veel energie en zijn makkelijk te installeren.

Vul hieronder het formulier in en vraag direct een offerte aan.

Uneto VNI - kleur maakgeldmetenergie

Hoekstra offerte
Trynergie prijzenblad
Hoekstra Power one omvormer
Hoekstra Soladin Web 2200 3000NL omvormer
Product Flyer ND-RxxxA5 (60cell) 10years 0112 en
consumentenvoorwaarden_a4 1-1-2009
Ouderdomsverklaring BTW
btw teruggave

Interesse Zon van Tryntsje

Ook geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
  • Gegevens dak

  • Afmetingen beschikbare schaduwvrije oppervlakte op het dak voor het plaatsen van zonnepanelen (lengte en breedte) Let op: het is van belang dat er geen schaduw (van schoorstenen, dakkapellen, bomen en dergelijke) op de zonnepanelen valt.
  • b.v. pannendak, golfplaat, bitumen, ..
  • Let op: voor het optimaal functioneren van zonnepanelen zijn de volgende oriëntaties wenselijk: zuid, zuidoost of zuidwest. Andere oriëntatie heeft invloed op de opbrengst. Dit kan per geval worden bekeken met de leverancier.
  • Kijk hiervoor naar het laatste jaaroverzicht van de energieleverancier.
  • Sleep je bestanden hier of
    Maak een foto van het dak en een foto van de meterkast en stuur deze mee. Voor het plaatsen van de installatie is het van belang om te weten of er een vrije groep aanwezig is en/of deze er bij geplaatst moet worden.