Gas & Stroom: Us Energie van Tryntsje

Waarom? Daarom!

Energie via Trynergie: daar wordt de Trynwâlden beter van!

Trynergie werft klanten voor de verkoop van gas en stroom door Energie VanOns. Trynwâldsters kunnen via Trynergie klant worden van Energie VanOns. Zij krijgen dan gas en/of stroom geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Deze energie is groen en in Noord Nederland opgewekt. Per klant die via Trynergie energie afneemt ontvangt de coöperatie € 75 incl. btw per jaar. De winst komt ten goede van lokale projecten in de Trynwâlden.

Gas

Gas dat je via Trynergie koopt is CO2 gecompenseerd gas en wordt geleverd door Energie VanOns. Meer weten? Klik hier voor meer info. Op termijn wordt het steeds meer lokaal geproduceerd en op een duurzame manier. Lokaal gas produceren is goed voor de lokale werkgelegenheid. Overstappen op groen gas betekent meewerken aan een verantwoorde energieproductie in de Trynwâlden.

Stroom

Stroom die je via Trynergie koopt is groen en wordt geleverd door Energie VanOns. Het komt van zon en wind uit Noord Nederland. Het is dus groen en regionaal. Meer weten? Klik hier voor meer info. Trynergie wil op termijn alle stroom in de Trynwâlden zelf opwekken. Trynergie levert al een aardige zon-bijdrage door de Us Zon van Tryntsje acties.

Bereken je maandbedrag

Check eerst wat het kost, en bereken gratis je maandbedrag. Daarmee zit je nog nergens aan vast. Hoewel wordt vermeld ‘wordt klant’ kun je eerst een berekening maken zonder enige verplichtingen:

  • vul je postcode en huisnummer in op de aanmeldpagina
  • klik dan op productkeuze. Weet je hoeveel gas en stroom je verbruikt, vul dat dan meteen in
  • klik nogmaals op productkeuze en je ziet je maandbedrag

Met deze berekening zit je nog nergens aan vast. Voor de berekening doorloop je alleen de stappen 1. postcodecheck en 2. productkeuze. De stappen 3. gegevens en 4. contract vul je pas in als je klant wilt worden. Problemen met het laten maken van een berekening? Desgewenst kunnen wij dit voor je doen. We sturen je dan per mail het berekende maandbedrag.

Klant worden

Vind je het aanbod van Energie VanOns aantrekkelijk? Meld je dan aan als klant van Energie VanOns, daar wordt de Trynwâlden beter van!
Vergeet niet je ook kosteloos aan te melden als lid van Trynergie.

Aanmelden met een computer lastig? Bel gerust, dan maken we een afspraak.
We helpen je graag bij de aanmelding telefoon 058-8448804