Uitnodiging aan huizenbezitters in Oentsjerk  voor energiebespaaractie

  buurkracht
logo

Wij van Trynergie zijn samen met Buurkracht een actie begonnen om zoveel mogelijk mensen in ons dorp te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in en aan het huis. Het kan hierbij gaan om bijv. isoleren, zonnepanelen, maar ook duurzaam renoveren. Door dit gezamenlijk te doen wordt het leuker en makkelijker om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Bovendien kunnen we door samenwerken geld besparen.

De aanpak van Trynergie met Buurkracht is als volgt: via buurt- en wijkverenigingen, maar ook via dit bericht, nodigt Trynergie actieve mensen uit voor een eerste informatieavond, waar uitgelegd wordt hoe we dit kunnen aanpakken. Daarna worden er buurtteams gevormd, die per buurt aan de slag gaan, hierbij ondersteund door Buurkracht.

Heb je belangstelling?

Geef dan jouw naam, (e-mail)adres en/of telefoonnummer aan ons door, zodat we jou hiervoor kunnen uitnodigen.

Misschien vind je dat jij niet de juiste persoon hiervoor bent, maar weet je wel iemand in jouw buurt die we hiervoor kunnen uitnodigen. Zou je dan de gegevens van diegene aan ons door kunnen geven? (met toestemming uiteraard)

We zoeken dus mensen die zich actief (willen) inzetten om samen in de buurt de huizen te verbeteren en toekomstbestendig te maken.

Graag voor 1 februari reageren via: info@trynergie.nl
Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

Meer info over wat Buurkracht precies is en doet: buurkracht.nl

Meer info over Trynergie: trynergie.nl