Brassband_De_Bazuin

Brassband de Bazuin Oentsjerk

Welkom lid van de Bazuin Oentsjerk

Wanneer jij als lid of sympathisant van de Bazuin Oentsjerk gas en stroom afneemt via Trynergie ontvangt de vereniging elk jaar € 45,00. Neem je alleen gas of alleen stroom af, dan ontvangt zij elk jaar € 20,00.
Deze energie is lokaal en groen. Het wordt geleverd door ons eigen coöperatieve energiebedrijf 
Energie VanOns, energie van eigen bodem.

Energie VanOns is de Noordelijke energieleverancier die zijn energie betrekt van noordelijke duurzame producenten. Energie VanOns is april 2014 volledig door de overheid goedgekeurd. De tarieven zijn concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen. Klik hieronder voor:
particuliere tarieven
zakelijke tarieven

Stap over, daarmee steun je je eigen band

Overstappen naar  Energie VanOns via Trynergie kan door één administratieve handeling. De levering van stroom en gas loopt gewoon door op de vertrouwde manier.  Energie VanOns zorgt ervoor dat de overstap geregeld wordt. We garanderen dat je alleen bij onze leverancier een contract hebt.

Voor de overstap naar Energie VanOns  via Trynergie is de einddatum van je huidige contract voor levering van stroom en/of gas van belang. Is het contract met je huidige energiebedrijf (binnenkort) verlopen of heb je een contract zonder vaste termijn? Dan is de overstap kosteloos. Zit je voor langere tijd vast aan een contract met je huidige energiebedrijf? Ook dan kun je jezelf alvast aanmelden.  Energie VanOns zorgt dan dat je contract ingaat op het moment dat je huidige contract afloopt. Zij zien erop toe dat dit veilig verloopt en zoeken voor  je uit wat het beste moment is om het nieuwe contract te laten ingaan. Zo kan je oude leverancier je niet opzadelen met een opzegboete.

Aanmelden in 4 stappen

 1. Vul je gegevens in op onderstaand formulier
  Je gegevens zijn dan bij ons bekend. Je kunt je aanmelding voltooien met de link die verschijnt. Deze verwijst je door naar de site van Energie VanOns.
 2. Bevestiging aanvraag
  Na je aanmelding via de Energie VanOns site ontvang je een bevestiging van de aanvraag met als bijlage de leveringsovereenkomst samen met een machtigingsformulier.
 3. Ontvangst machtigingsformulier
  Zodra Energie VanOns  het ondertekende machtigingsformulier van je heeft ontvangen, sturen zij jou hiervan een bevestiging. Hierna zet Energie VanOns de overstap officieel in gang.
 4. Welkomstbrief
  Vanaf nu verzorgt Energie VanOns de energielevering en betaling. Je huidige energieleverancier zorgt voor een eindafrekening.

Aanmelden met een computer lastig? Bel gerust, dan maken we een afspraak.
We helpen je graag bij de aanmelding telefoon 058-8448804

Start aanmelding