Klant worden

Noordelijk Lokaal Duurzaam is de Noordelijke energieleverancier die zijn energie betrekt van noordelijke duurzame producenten. Noordelijk Lokaal Duurzaam is april 2014 volledig door de overheid goedgekeurd. De tarieven zijn concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen. Klik hieronder voor:
particuliere tarieven
zakelijke tarieven

Per klant die via Trynergie energie afneemt ontvangt de coöperatie € 75 incl. btw per jaar. De winst komt ten goede van lokale projecten in de Trynwâlden.
Wordt ook klant, daar wordt de Trynwâlden beter van!

Stap nu via Trynergie over van je huidige leverancier van gas en stroom naar Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Overstappen naar  Noordelijk Lokaal Duurzaam via Trynergie kan door één administratieve handeling. De levering van stroom en gas loopt gewoon door op de vertrouwde manier.  Noordelijk Lokaal Duurzaam zorgt ervoor dat de overstap geregeld wordt. We garanderen dat je alleen bij onze leverancier een contract hebt.

Voor de overstap naar Noordelijk Lokaal Duurzaam  via Trynergie is de einddatum van je huidige contract voor levering van stroom en/of gas van belang. Is het contract met je huidige energiebedrijf (binnenkort) verlopen of heb je een contract zonder vaste termijn? Dan is de overstap kosteloos. Zit je voor langere tijd vast aan een contract met je huidige energiebedrijf? Ook dan kun je jezelf alvast aanmelden.  Noordelijk Lokaal Duurzaam zorgt dan dat je contract ingaat op het moment dat je huidige contract afloopt. Zij zien erop toe dat dit veilig verloopt en zoeken voor  je uit wat het beste moment is om het nieuwe contract te laten ingaan. Zo kan je oude leverancier je niet opzadelen met een opzegboete.

Aanmelden in 3 stappen

  1. Bevestiging aanvraag
    Na je aanmelding via de Noordelijk Lokaal Duurzaam site ontvang je een bevestiging van de aanvraag met als bijlage de leveringsovereenkomst samen met een machtigingsformulier.
  2. Ontvangst machtigingsformulier
    Zodra Noordelijk Lokaal Duurzaam  het ondertekende machtigingsformulier van je heeft ontvangen, sturen zij jou hiervan een bevestiging. Hierna zet Noordelijk Lokaal Duurzaam de overstap officieel in gang.
  3. Welkomstbrief
    Vanaf nu verzorgt Noordelijk Lokaal Duurzaam de energielevering en betaling. Je huidige energieleverancier zorgt voor een eindafrekening.

Aanmelden met een computer lastig? Bel gerust, dan maken we een afspraak.
We helpen je graag bij de aanmelding telefoon 058-8448804

Aanmelden als bedrijf? Download dan het zakelijke aanmeldformulier »